top of page
חמש עונות במטבח
ספר הבישול של אביטל סבג, שפית וסופרת בעלת שם בינלאומי, שבו היא חוקרת את העולם המרגש של הבישול הטבעוני תוך התבססות על פילוסופיות ותורות זן עתיקות יומין. למעלה מ-75 מתכונים מקוריים, אנקדוטות וטיפים לבישול, כולם צולמו ברגישות על ידי צלמת האוכל מיכל לנרט עם סטיילינג של אינגריד קוטנר. הספר זכה בפרס הראשון בספר הבישול העולמי של Gourmand 2016, בקטגוריית סינית/טבעונית. בנוסף, הספר היה בין הפיינליסטים בקטגוריית הבריאות של פרסי ספרי האינדי של הדור הבא (NGIBA) לשנת 2017, והופיע ברשימת רבי המכר של מגזין הארץ (עברית) במשך 16 שבועות.
bottom of page